PARNTERSKABER FOR HANDLING

af | okt 17, 2020 | Ikke-kategoriseret | 0 Kommentarer

Mød vores samarbejdspartner – TARPREC ApS.

Det faldt meget naturligt for os i Pillowtalks, at indgå et samarbejde med TRAPREC. Dels fordi de kunne levere slidstærke og vandafvisende lastbilpresenninger, hvilket er det materiale, som vi bruger som betræk til vores bæredygtige og genanvendelige puder, men også fordi vi begge deler den samme virksomheds DNA og værdier omkring en bæredygtig forretningsmodel.

Det er helt essentielt for os at have et stærkt partnerskab til vores leverandører, og dem vi samarbejder med.  Med Stærke relationer og samme værdier, kan vi sammen opnå langt mere på den bæredygtige front, og have en større effekt på miljøet.

Med vores partnerskab for handling, er vi i stand til at dele, og få nemmere adgang til vigtig viden og ideer som vi kan implementere i vores forretning, og fremme bæredygtig innovation samt gøre vores bidrag til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Se nedenstående video, hvor Luan fra TRAPREC udtaler sig om vores samarbejde, og hvordan vi sammen skaber mere værdi.

2 venner 1 mission:

TARPREC består af to venner, som i sommeren 2017 fik ideen til at stifte en virksomhed med fokus på recycling. Ideen genopstod, da de to venner Luan og Harun var på besøg i Schweiz, hvor de gjorde sig den opdagelse, at materialet PVC havde et kæmpe recycling potentiale.

Stifterne Luan og Harun har kendt hinanden hele deres liv, hvor de har haft det tilfælles, at de ofte diskuterede de menneskabte miljøproblemer – Og det var her at TARPREC kom ind i billedet, en gylden mulighed for at kunne bidrage og gøre en forskel for miljøet.

Efterspørgslen på PVC materialet var især i stor i udlandet, og det var her at TARPREC besluttede sig for at opsøge samarbejdspartnere i Danmark.

Opstartsfasen var hård for TRAPREC, da de hverken havde erfaring eller den nødvendige kapital, for at kunne eksekvere på de helt store tiltag. Det endte med at stifterne Luan og Huran kørte rundt i landet i deres fælles bil, for at lede efter samarbejdspartnere og lastbilpresenninger.

TRAPREC var ligeledes plaget af lille kapacitet, da de ikke havde noget lager til at opbevare lastbilpresenningerne. På imponerende vis lykkedes det dog TRAPREC at indsamle og sende hundredvis af lastbilpresenninger ud til deres udenlandske samarbejdspartnere.

Det blev hurtigt klart for TRAPREC, at efterspørgslen efter re og upcycling af PVC materialerne var stor, hvilket er grunden til at TRAPREC har ekspanderet deres søgning efter blødt PVC materiale til andre skandinaviske lande, og resten af Europa.  Eftersom forretningen blev bedre, fik TRAPREC mulighed for at få et lager, hvor PVC materialet nemt kan opbevares, så det lynhurtigt er klar til at blive sendt ud til virksomhederne, som giver det nyt liv i form af bæredygtige produkter.

Visionen for TRAPREC ar klar – de ønsker ikke bare at have en bæredygtig virksomhed, men et livsprojekt, som i sidste ende skal gavne os alle.

Vidste du at:

  • Der er blevet genanvendt 205.545 kvm PVC materiale fra TRAPREC.
  • Der er indsamlet 4.020 presenninger fra TRAPREC.
  • TRAPREC har 49 samarbejdspartnere.

Gå på opdagelse og se mere om vores univers her. https://www.pillowtalks.store/latest-pillow-talks/

Adresse

Mariane Thomsens Gade 35
8000 Aarhus C, Denmark
(+45) 20 45 99 52

Træf os

Mandag - fredag : 09.00 – 17.00
Weekender: 10.00 – 18.00

Følg med 

nyhedsmail