Fra en god idé til PillowTalks

af | okt 20, 2020 | Ikke-kategoriseret | 0 Kommentarer

PillowTalks startede på Århus Erhvervsakademi i forbindelse med en innovativ konkurrence. Konkurrencen gik ud på, at der på 4 dage skulle skabes en idé og eksekveres for 500 kr. De deltagende grupper i konkurrencen blev vurderet på innovationsniveauet, forretningspotentialet og gruppens evne til at generere det største overskud, som skulle præsenteres på 5. dagen. Vi havde altså en uge – fra mandag til torsdag – hvorefter vi skulle stå klar til at pitche vores idé fredag.

Vi, i PillowTalks, fandt sammen som gruppe med den fælles interesse og vision om at bidrage til bæredygtighed, socialøkonomien og fællesskabet. Vi besluttede os hurtigt for at dykke ned i hverdagsproblemer, hvor der blev taget udgangspunkt i frustrationen om at glemme sine havehynder i regnvejr. Derfor udviklede vi PillowTalks, som er en vandtæt, slidstærk og praktisk pude med et lækkert råt design. Fra start var vi fastbesluttede om, at vi skulle indsamle rest- eller genbrugsmaterialer, så vi kunne udnytte eksisterende ressourcer, og hjælpe virksomhederne med deres affaldshåndtering.

Den bæredygtige tankegang skulle spredes til produktionen, og det eneste rigtige for os var derfor, at vores produktion skulle bidrage til lokalsamfundet. Pillowtalks er produceret lokalt og socialøkonomisk, da vi i PillowTalks mener, at alle skal kunne have mulighed for at arbejde, trods udfordringer. Er du en del af PillowTalks er du en del af et fællesskab der ønsker at gøre en forskel. PillowTalks ønsker at produktet ikke kun yder komforten, men åbner op for vigtige emner, så vi sammen kan tage handling mod en fælles fremtid. Derfor vil du også finde PillowTalks events rundt i Danmark, hvor der vil være mulighed for at slå sig ned til en snak.

PillowTalks – LET’S STAY A LITTLE LONGER

Adresse

Mariane Thomsens Gade 35
8000 Aarhus C, Denmark
(+45) 20 45 99 52

Træf os

Mandag - fredag : 09.00 – 17.00
Weekender: 10.00 – 18.00

Følg med 

nyhedsmail